Down

WinCare van Winvision

ICT-dienstverlener Winvision heeft in de aanloop naar de transitie en transformatie van de jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning in 2015, WinCare gelanceerd. WinCare is het centrale digitale platform voor cliënten, instellingen en gemeenten dat de jeugdhulp transparanter en effectiever maakt en dichter bij de cliënt brengt. WinCare is in nauwe samenwerking met zeven jeugdhulpinstellingen ontwikkeld en verbindt belanghebbenden en systemen.

Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Als Microsoft Partner met meerdere Gold en Silver competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform.
​​
Winvision ontwikkelt in eigen beheer geïntegreerde toepassingen en oplossingen, zoals WinCare, het centrale ICT-platform voor jeugdhulp, en Winvision Voice voor Unified Communications. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van ruim 115 medewerkers. Winvision is ISO9001-gecertificeerd en gevestigd in Nieuwegein.

Een uitgebreide beschrijving van wie we zijn en wat we doen vindt u in ons visieboekje. Dit boekje kunt u hiernaast downloaden of aanvragen via het contactformulier​.​
 
 

 
Down

Visie

​We zijn het stadium voorbij dat we aan de hand van de nieuwste Gold Competentie van Microsoft onze expertise moeten aantonen. Hoewel we het iedere dag weer moeten bewijzen, feit is dat Winvision een serieus te nemen IT-organisatie in het Nederlandse speelveld is.  De projecten die we doen en gedaan hebben spreken wat dat betreft voor zich. Instellingen in de Zorg en het Onderwijs (en ook steeds meer Goede Doelen- en Ledenorganisaties)  zien ons als een volwaardige strategische IT-partner vanwege onze visie op de rol van IT in hun organisaties en de manier waarop we deze visie vertalen in oplossingen. Onze focus op de lange termijn, onze kennis van de markt in combinatie met onze Microsoft expertise maakt ons een gewaardeerde gesprekspartner. Voor organisaties buiten deze branches brengen we vooral onze uitgebreide kennis en ervaring met het Microsoft platform mee. 
 
Dat betekent echter niet dat we ons los hebben geweekt van de techniek. We willen voorloper zijn en blijven op het gebied van Microsoft-technologie, omdat we geloven in de kracht van dat platform. De techniek is hierbij een middel en geen doel op zich. Onze visie is dat IT er is om bedrijfsdoelstellingen te behalen of liever nog te overtreffen.  Die doelstellingen moeten dus bij ieder IT-project centraal staan. Wij vinden dan ook dat onze klanten  veel meer baat hebben bij een IT-partner dan bij een IT-leverancier alleen. Daarvan zijn organisaties zich ook steeds meer bewust. Wij gaan mee in die ontwikkeling en zijn vaak ook de gangmaker van die bewustwording. Gewoon door  klanten regelmatig de vraag te stellen: ”Waarom wilt u dat en hoe kunnen we er samen voor zorgen dat uw investering in IT niet alleen vandaag, maar ook op de langere termijn bij blijft dragen aan het bedrijfsresultaat?” Centraal thema hierbij is de vraag naar “meer voor minder” ; een vraag die IT ook steeds hoger op de strategische agenda zet.

 
Het eco-system waarbinnen Winvision opereert bestaat uit de driehoek: klant-medewerker-bedrijf. We zijn de optelsom van ambitieuze klanten met visie plus onze gedreven, enthousiaste en hooggekwalificeerde medewerkers, met het bedrijf Winvision als richtinggevend en voorwaardenscheppend kader. De balans tussen die drie elementen bepaalt het succes.

 
Down

Partners

​Microsoft
Microsoft levert met Microsoft Dynamics CRM Online het fundament voor het cliëntregistratie- en –volgsysteem en met Office365 het fundament voor het portaalplatform. Microsoft is de wereldstandaard in software en dat maakt de integratie met veelgebruikte toepassingen eenvoudig en logisch. Microsoft onderscheidt zich bovendien door een enorm innovatiebudget, de grote mate van deskundigheid in de markt en door het gemak en de flexibiliteit waarmee aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

 
 

 

 
​INITI8
INITI8 helpt vanuit maatschappelijke betrokkenheid zorgaanbieders en zorgnetwerken om de veranderende complexiteit bestuurbaar te houden. INITI8 heeft veel expertise in de Jeugdzorg en GGZ en is voor het WinCare-platform de migratiepartner. Net als Winvision is INITI8 Microsoft-partner.​​

 

 
Down
Down